fredag 22. oktober 2010

Populært besøk av Arne&Carlos


Onsdag 20. oktober besøkte den verdenskjente designerduoen Arne&Carlos Hønefoss. De har nylig kommet med ny bok; denne gangen en hobbybok om julekuler, strikkede sådan. Boken byr på 55 oppskrifter på lekre julekuler, og oppfordrer til å også designe sine egne.

Arne&Carlos signerte boken sin for Hønefoss innbyggere i Husfliden NorskFlid. Det ble servert kaffe og Ringerikskringle, og stemningen var høy da butikken fyltes og folk sto i lang kø for å få en hilsen i sin nye bok og en prat med de festlige og inspirerende karene.

Julekulene er et forsøk på å gjøre design mer tilgjengelig for folk, og kan være en fin start for de som ønsker å lære seg å strikke. For drevne strikkere er de fine for å få brukt opp litt av restegarnet. Og så er de veldig dekorative på juletreet. Barnevennlige er de og, de knuser ikke om de rives ned.. I utlandet er ferdigstrikkede kuler veldig populære, i Paris selges de for 800kr stykket!

På Husfliden i Hønefoss kan man få tak i både boka med oppskrifter og inspirasjon, startpakker med garn, oppskrift og ull til å fylle inni, eller ferdige kuler.

Julekulestrikkefarsotten feier allerede over landet. Hiv deg på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar